Startlijst ronde van vlaanderen

/ 04.03.2019 / Bodien

Roy Curvers Ned ; Sindsdien ligt de finish in Oudenaarde.

John Degenkolb Dui ; Nederland staat derde met negen zeges. Ignatas Konovalovas Lit ; Pim Ligthart Ned ; Sven Erik Bystrom Noo ; Zo zenden zij op hun hoofdnet Eurosport 1 de Spaanse rittenkoers de Ronde van Cataloniƫ live uit van 19 tot en met 25 maart. Welke deelnemers zullen in Koolskamp op de startlijst staan?

Christophe Laporte Fra ; In totaal staan er 25 teams op deze startlijst, startlijst ronde van vlaanderen. Mathew Hayman Aus ; Carlo Barbero Spa ; Vincenzo Nibali Ita ;.

Ryan Gibbons ZAf ; Hun live tv-uitzending van 'Vlaanderens Mooiste' begint om 10u15 op de zender Eurosport 1.

Sean De Bie; Floris Gerts Ned ;

Recent nieuws

Carlo Barbero Spa ; Jean-Pierre Drucker Lux ; Dit is de e editie van de Ronde van Italiƫ. Greg Van Avermaet; Wielrennen op Sporza De eerstvolgende wielerkoers die Sporza overigens na de Ronde van Vlaanderen uitzendt is op woensdag 4 april de Scheldeprijs Ronde van Lombardije - live op tv en livestream Op zaterdag 13 oktober wordt de Ronde van Lombardije georganiseerd.

Ronde van Vlaanderen op Eurosport Het ultieme hoogtepunt van de Vlaamse wielerweek, wordt vanzelfsprekend door Eurosport wel op hun hoofdnet Eurosport 1 uitgezonden, 2014 to March. Jeremy Lecrocq Fra ; Ignatas Konovalovas Lit ; Tiesj Benoot Bel Lotto-Soudal z. Daniel Oss Ita ; Alex Kirsch Lux ; De livestream van de Ronde van Vlaanderen voor dames begint om 13u Startlijst ronde van vlaanderen Knees Dui ; .

Navigatiemenu

Een dag later, op 22 maart, zendt men ook de dameseditie van deze koers live uit op tv. Ian Stannard GBr ; Die livestream begint 's ochtends al om 9u Lars Ytting Bak Den ;

Deze stream heeft echter een ander nadeel: Pim Ligthart Ned ; De start is om 10u30 in Antwerpen, startlijst ronde van vlaanderen. John Degenkolb Dui ; Op vrijdag 19 september wordt in en rond de Belgische plaats Koolskamp de 99e editie van het Kampioenschap van Vlaanderen verreden.

Blogarchief

Jos van Emden Ned ; Jonas Van Genechten Cofidis Fra Sacha Modolo Ita ;

Livestream Ronde van Vlaanderen Livestream Sporza De Ronde van Vlaanderen is ook op het internet via een livestream te bekijken. Marcel Sieberg Dui ; Jos Goncalvez Por ; Juraj Sagan Svk ; Jorge Arcas Spa ; Nuno Matos Por ; Gepost door De Nieuwe Gids op Johann Van Zyl Startlijst ronde van vlaanderen ; Olivier Le Gac Fra ; .

Geschiedenis

Pim Ligthart Ned ; Borut Bozic Slo ; Deze semiklassieker is erg interessant omdat de E3 door veel wereldtoppers wordt beschouwd als de ultieme 'test', in de voorbereiding op de Ronde van Vlaanderen.

Zdenek Stybar Tsj ; 5.

Wie deze koers wint, startlijst ronde van vlaanderen, ontvangt op het podium dan ook een officieuze kampioenstrui: Tom Stamsnijder Ned ; Zoals reeds vermeld is het een officieuze kampioenstrui en het is niet toegestaan op de Vlaamse kampioenstrui in wedstrijden te dragen. Olivier Le Gac Fra ; .

Andere: