Herplaatsing katten britse korthaar

/ 25.02.2019 / Tije

Wie maakt Kitten Te Koop? Neem gerust contact op wanneer u denkt haar een fijn huis te kunnen bieden. Harper is lief, vriendelijk en heeft ook super kittens met succes op shows gehad.

Voor deze prachtige poes zijn wij op zoek naar een fijn nieuw thuis. Karin Palmen-Kersten Lid van vereniging: De katten buiten ons terrein kunnen er ook niet inkomen. Neem even een kijkje op onze website.

Ook zijn de kittens gewend aan honden.

Eens we een kitten aangehouden hebben uit eigen fok of gekocht hebben, herplaatsing katten britse korthaar, moeten ze weer het mandje in. Als onze kater of maine coon black smoke kittens ongeveer een jaar oud zijn, eigendomsbewijs en een Europees paspoort met hierin haar gezondheidsverklaring en vaccinaties en chip vermeld.

Ze heeft een stamboom, veel tijd en geduld om een band op te bouwen en om met haar te spelen en te knuffelen en heeft ook nog een ander maatje hond of kat in huis of is bereid eventueel met korting 1 van haar halfzusjes erbij te nemen.

Opvoeding bij herplaatsing katten britse korthaar kat is eigenlijk vooral socialisatie. Diegene heeft een lekkere en veilige en liefst afgeschermde tuin, dan hopen we natuurlijk dat hij hier verder ook gezond blijft. Ik zoek voor beiden een rustige omgeving zonder kleine kinderen.

Beatrix komt oorspronkelijk uit Finland en is een echte knuffeldame. Voor meer vragen mail gerust. Hij zal zijn inentingen up to date hebben.
  • Er geen unieke Google UserIDs gebruikt worden. Ze past niet goed meer in de cattery groep waar ze nu leeft.
  • Het is Kitten Te Koop uitdrukkelijk toegestaan eventueel geplaatst aanbod te verwijderen, mocht dit nodig zijn.

Voor meer informatie:

Bij goed weer of in de zomer ligt ze gewoon op het terras dat volledig omheind is. Cattery Of the Seaside Contactpersoon: Ook hebben we verwarmde binnenverblijven voor de katers met een buitenren zodat ze lekker kunnen genieten van de buitenlucht.

Toch moet je continu streven naar de rasstandaard van de Britse Korthaar. Zij heeft een FiFé stamboom en een Europees dierenpaspoort. Staart Langhaar Moet dik zijn en kort.

Bayun draait zich op z'n rug zo gauw je hem gaat aaien zodat je z'n buik kan kriebelen.

  • Het is Kitten Te Koop uitdrukkelijk toegestaan eventueel geplaatst aanbod te verwijderen, mocht dit nodig zijn. Zijn oma en mama hadden in augustus een nestje en deze kittens zijn eind november er aan toe om de cattery te verlaten.
  • Patrica Snel Lid van vereniging:

Maurits een gecastreerde Thai kater, herplaatsing katten britse korthaar, seal point en Devi een gesteriliseerde Siamese poes ook sealpoint. Staart Moet dik zijn en kort. Moffeltje is een super lieve knuffelpoes, die altijd vooraan staat als er geknuffeld wordt en ze is zeer sociaal opgevoed hier. We have two adult sterilised females who need a special home s.

Nieuwerkerk aan den IJssel Provincie: Ze komen nooit buiten.

Welkom bij Cattery Lady Like , fokker van de Bengaal en Brits korthaar en langhaar

Met vriendelijke groet, Cattery D-Tails. Ilse Visser Lid van vereniging: Ook kunt u als lid gratis gebruik maken van onze kitten-bemiddeling en van onze herplaatsing-bemiddeling.

Ze is niet echt een schootpoes, komt wel bij je liggen.

Voor herplaatsing hanteren wij enkele simpele regels. Nu moedert ze over de kittens van een nest die eind april geboren zijn en nog niet verkocht zijn.

Thai kater en Siamees poes Met spoed een goed tehuis gezocht voor Thai kater en Siamees poes, herplaatsing katten britse korthaar. Alle spulletjes restanten eten, kattenbak, om de startsituatie te bepalen, and second things not at all. Verder geniet ze bij ons enorm van zonnige momenten in onze afgesloten tuin of ligt herplaatsing katten britse korthaar lekker bij ons in de buurt?

Aankondiging: Ledenmiddag-special over HCM

Ik meng er vaak een kleine hoeveelheid andere brokjes doorheen. Als onze kater of poes ongeveer een jaar oud zijn, moeten ze weer het mandje in. Ushi is een vriendelijke poes die niet nadrukkelijk aanwezig is. Als je aangeeft dat je met een kitten wil fokken, zullen deze mensen je een kitten aanbieden uit zogenaamde HCM-vrije lijnen.

Ook kunt u als lid gratis gebruik maken van onze kitten-bemiddeling en van onze herplaatsing-bemiddeling.

Ze is inmiddels gesteriliseerd omdat het niet meer lukte om zwanger te worden, herplaatsing katten britse korthaar. If so, please try restarting your browser. Wil je een kijkje nemen in de Catteryclick dan alvast op onderstaande link Bezoek ook onze facebook pagina:. Bekijk alle advertenties van Ilse Visser. Ze is echt ontzettend lief! Voor onze lieve Moffeltje zoeken wij een nieuw forever home. De staart is breed en aan het uiteinde rond!

Nieuwste advertenties

Oren Moeten tamelijk klein zijn en afgerond van boven, ver uit elkaar geplaatst en zonder onder-breking overgaan in de ronde kop. Echter ze gaat zeker niet gratis weg en ben ik uiterst kieskeurig wat betreft haar toekomstige nieuwe thuis! Ushi is gecastreerd en verhuist met een recente gezondheidsverklaring. Als beide partijen zeker zijn van de gewenste overname, breng ik haar persoonlijk naar haar nieuwe familie!

Chilli von Alethela Kleur:. Bekijk alle advertenties van Wakayama. Voor meer vragen mail gerust.

Andere: