High tea wijk bij duurstede

/ 26.01.2019 / Ravindra

Waarschijnlijk had de leverancier het te druk. Kasteel Duurstede is de perfecte locatie. De partymanager verdiend een dik compliment.

Ook het offerte-traject verliep goed. Bij de Graanschuur bieden wij mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt, een zinvolle plek om te leren.

Was keurig op tijd geleverd maar werd niet geinstalleerd en moest het nog in de oven opwarmen 9 bakken. Een romantisch decor dat zeer geschikt is voor een prachtige bruidsreportage. Skip links Jump to the main content Jump to the main menu. Goed verzorgd en prima op tijd bezorgd. De Graanschuur Eten en drinken met zorg In het lunchcafé werken mensen met een beperking, zij zijn medewerkers van ons bedrijf en tezamen met ons hele team willen Louise Krijnen en Kees Oorschot u graag verwelkomen.

Enige minpuntje is dat we bij de levering geen uitleg kregen wat er geserveerd werd. Tweede kerstdag genoten van Kerstbuffet. Omdat Hapjes aan Huis slechts als tussenpersoon optreed voor cataraars en je niet altijd de zelfde cateraar krijgt toegewezen kan dit dus gebeuren. U maakt online uw keuze en vult uw gegevens in.

Bij andere cateraars zijn we ook gewend dat men het voor je opstelt en ge nstalleerd aflevert. Het ligt op een sprookjesachtig kasteeleiland en is omringd door een park, high tea wijk bij duurstede.

Uw landelijke cateraar Sate catering.

Dit was wel toegezegd bij de bestelling.
  • Kasteel Duurstede ligt in Wijk bij Duurstede, dichtbij Utrecht en goed bereikbaar vanuit heel Nederland.
  • We hebben lekker gegeten. Of het nu gaat om catering, activiteiten of entertainment.

Kasteel Duurstede

Al met al wel zeer tevreden. De geleverde buffetten waren op zich prima maar uiteindelijk toch niet exact volgens de afspraak qua samenstelling en vegetarische opties. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles!

Omdat we met zoveel verschillende warme gerechten zaten vanwege de diversie tijd in het gezelschap hadden we toch graag 3 schaving dishes in gebruik gehad en en niet 2. Contact met Hapjes aan Huis was duidelijk en correct. Heerlijk gegeten van een luxe warm en koud buffet. Uw landelijke cateraar Lunch laten bezorgen.

  • Uw landelijke cateraar Thaise catering. Bij andere cateraars zijn we ook gewend dat men het voor je opstelt en ge nstalleerd aflevert.
  • Uw landelijke cateraar Kerst salades.

Wij bieden heerlijke lunch, met streekproducten en veelal eerlijke biologische producten. Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad. Tip van mijn kant is dat wanneer je dusdanige grote levering komt doen je zelf een karretje of iets dergelijks hebt om dit bij de klant tot op locatie aan te leveren. Elk zakelijk event is anders, high tea wijk bij duurstede. Iedereen die er was was enthousiast.

Prijs per persoon € 19,00 (incl. koffie en thee)

Trouwen in je eigen kasteel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Louise Krijnen, tel. Dank jullie wel daarvoor. Kasteel Duurstede is één van de oudste en mooiste kastelen van Nederland.

Toch niet echt handig aangezien je uiteindelijk met de cateraar van doen hebt ik heb er te veel werk aan gehad. Je verwacht dat men bij levering daar zelf mee uitgerust is. Dat is wel wat feedback die ik zou willen geven, high tea wijk bij duurstede. Waarschijnlijk had de leverancier het te druk! Iedereen die er was was enthousiast.

Wijk bij Duurstede

Het was heerlijk en van alles meer dan genoeg. Toch niet echt handig aangezien je uiteindelijk met de cateraar van doen hebt ik heb er te veel werk aan gehad. Heerlijke gerechten zowel koud als warm en meer dan genoeg.

  • Uw landelijke cateraar Chinese catering.
  • Nu hadden we deze zelf en daarmee zijn heel veel loopjes heen en weer bespaard gebleven via een lift.
  • Iedere laatste vrijdag van de maand is er aanschuiftafel en is de keuken geopend van
  • Er waren geen opscheplepels en de borden met bestek waren vergeten.

We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, symposium of vergadering in Rijksmonument Filling pieces heren wit Duurstede. Was keurig op tijd geleverd maar werd niet geinstalleerd en moest het nog in de oven opwarmen 9 bakken. Al met al wel zeer tevreden. Hapjes aan Huis werkt samen met de 65 beste cateraars van Nederland.

Een feest, bedankt voor alles. Uw landelijke cateraar Hapjesschaal, high tea wijk bij duurstede. Was op tijd zoals afgesproken. Uw landelijke cateraar Kerstdiner. Uw landelijke cateraar Thaise catering.

Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van De Engel

Op bedrijventerrein Broekweg zijn bedrijven gevestigd. Het eten was heerlijk en voldoende. In het lunchcafé werken mensen met een beperking, zij zijn medewerkers van ons bedrijf en tezamen met ons hele team willen Louise Krijnen en Kees Oorschot u graag verwelkomen. Bedrijfsfeest, symposium, vergadering of ander zakelijk evenement?

Alleen al de entree - via een ophaalbrug over de slotgracht - zorgt voor het chte kasteelgevoel, high tea wijk bij duurstede. Wij verblijfsvergunning regulier bepaalde tijd verlengen kosten jullie hartelijk bedanken voor het goede en lekker buffet. De Graanschuur Eten en drinken met zorg In het lunchcaf werken mensen met een beperking, zij zijn medewerkers van ons bedrijf en tezamen met ons hele team willen Louise Krijnen en Kees Oorschot u graag verwelkomen.

Andere: