Hoe haal je kauwgom uit je kleding

/ 05.03.2019 / Melloney

Laat de stof bevriezen de kauwgom breekt en je kunt het er zo afhalen. Een kledingstuk weggooien is zonde, maar hoe kan u kauwgom verwijderen uit kleding? Week het kledingstuk in hete azijn.

Mocht u niet het risico willen lopen, dan kunt u ook het kledingstuk naar een stomerij brengen. Dat wordt milieuvriendelijk afgebroken.

Tot slot moet u de kruimels kauwgom opzuigen of wegborstelen. Laatst lag een verse bonk natte kleverige kauwgom om mijn autodak. Kaugummi aus Klamotten entfernen , Italiano: Ook kunt u kauwgom verwijderen uit kleding met pindakaas of met boter.

Verwijder kauwgom door de plek met boter in te smeren even laten inwerken zodat het kan oplossen daarna met een scherp voorwerp verwijderen. Pas op met het werken met benzine, want het is brandbaar en gevaarlijk. Copyright Kauwgom verwijderen. Na enkele uren in de diepvries zal de kauwgom gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Kauwgom uit kleding verwijderen In dit artikel:. Waterkracht is een belangrijke term bij dieptereiniging, hoe haal je kauwgom uit je kleding.

Leg het tien minuutjes in de melk en hou het dan onder de warme kraan. Doe dit wel voorzichtig, want u wilt niet uw kleding beschadigen.

Hoe krijg je kauwgom uit kleding zonder invriezen?

Maar gelukkig is het mogelijk om kauwgom uit uw tapijt te verwijderen. Haal de tas pas na minimaal 2 uur uit de vriezer. Een hogedrukspuit gebruikt water om kauwgom van de muur te verwijderen. Dit zou alle geur of kleur moeten verwijderen die door de benzineoplossing is achtergelaten. Ik had Oma weet raad geraadpleegd en geloofde echt niets van die pindakaas. Het zou hard moeten worden vanwege de haarspray.

Terpentine ook niet, maar met flink boter voor op brood ging het er uit. Een scherp mes werkt misschien beter, maar vergroot ook de kans dat je je stof beschadigt. Week de kleding, en was het daarna volgens voorschrift. Olijfolie werkt ook als een trein. Kam voor de zekerheid nog hoe haal je kauwgom uit je kleding door de pluk waar de kauwgom in zat om te kijken of er geen resten van de kauwgom te vinden zijn.

Kauwgom verwijderen uit kleding: Hoe?

Stop het kledingstuk of de stof in een plastic zak. Als het goed is valt de kauwgom tijdens het kneden uit elkaar. Gebruik nog een beetje om het karwei af te maken, spoel dan goed voordat je het als gewoonlijk wast of schoonmaakt.

Dan pak in een oude tandenborstel en verwijder de kauwgom met is rijbewijs een geldig id. Maja van de Peppel. Daarna wordt de kauwgom verpulverd en is hij voor het blote oog al niet meer te zien. Schraap de kauwgom van de kleding af!

In plaats van de diepvries of ijsblokjes zijn er ook spuitbussen die koelte spuiten.

Zak met ijsblokjes

Als je kauwgom in je t-shirt hebt stop het t shirt dan een dag in de diepvries en dan kun je het er zo afkrabben. Strijk de aangetaste gebieden op de middelste stand.

Als er in het haar een stukje kauwgum of hars is gekomen!!!! Olijfolie werkt ook als een trein! Kauwgom uit kleren kun je verwijderen met een doekje met terpentine en het mooie is dat alle stoffen tegen terpentine kunnen gewoon op laten drogen en je ziet er niets meer van.

Cookies maken wikiHow beter. Citroensap doet wonderen bij het verwijderen van kauwgom en is ook nog eens heel goedkoop? En ergert u zich er ook zo aan. Val de kauwgom voorzichtig aan met een spatel of houten spons. Het is bij uitstek de meest eenvoudige en effectieve manier om kauwgomvlekken te verwijderen: Kauwgom verwijderen van de muur Kauwgom is een lastig goedje.

Laat hetgene waar het opzit een dag in de vriezer liggen en u kunt de kauwgom er zo afborstelen. Vervolgens was je hoe haal je kauwgom uit je kleding kledingstuk op normale temperatuur en de kauwgum en pindakaasvlekken zijn verdwenen.

Leg het kledingstuk in de vriezer

Drie keer vegen en weg. Hieronder volgt ons 8-stappenplan om kauwgom in kleding te verwijderen in de vriezer:.

Kies de methode die jou het beste uitkomt om op een snelle, effectieve manier af te komen van die plakkerige kauwgom! Minder oppervlak op de kauwgom betekent minder kauwgom om te verwijderen.

Vooral wanneer de kauwgom helemaal is ingestampt in uw tapijt en nog frustrerender is het wanneer het ook nog eens een nieuw tapijt betreft! Een kauwgomvlek in je kleding of schooltas, moet je er pindakaas op smeren en daarna meteen in de wasmachine stoppen, ook thinner doet niks met de kleur van de stof, Utrecht Drukwerk: Zalsman.

Als je kauwgom op je kleding krijgt, hoe haal je kauwgom uit je kleding, gaat elke vrijdag naar de bioscoop (hij heeft een abonnement waarmee hij onbeperkt films kan kijken).

Andere: