Rotterdam naar parijs met thalys

/ 02.02.2019 / Ilham

Eerste keer dat ik zo reis maar alles is perfect verlopen. Als uw reis langer dan 50 minuten duurt, krijgt u bovendien een gratis maaltijd geserveerd. Ook als je je huisdier mee wilt nemen naar Parijs, is de trein een goed alternatief.

U kunt tijdens het reserveren uw vertrekstation kiezen. De Thalys is een hogesnelheidstrein. Ik kies mijn trein voor de heenreis: Over de afstand Amsterdam-Parijs is de CO2 -emissie van een vliegtuigvlucht bijna een factor 10 groter dan die van een rit met de hogesnelheidstrein.

Rust en comfort In de trein heb je over het algemeen wat meer ruimte dan in de bus. In tegenstelling tot het vliegtuig, kun je in de trein gewoon je telefoon gebruiken. Bestemmingen Parijs in de spotlights.

IC - Vertrek Dsseldorf Hbf Boek rotterdam naar parijs met thalys treinticket X. Gratis toegang tot de lounges Heeft u een 1e klas-ticket, Schiphol en Rotterdam met een gratis drankje aangenaam verblijven in de NS International Lounge, herijking en toekomst natuur.

Dankzij het economisch ticket kunt u eveneens gemakkelijk goedkoper reizen. Alle adresjes van onze correspondenten.

Een treinreis van Amsterdam naar Parijs duurt dan ongeveer 3 uur. Eerste keer dat ik zo reis maar alles is perfect verlopen.

De best beoordeelde adresjes

Om naar Parijs, Brussel of Antwerpen te reizen, moet men dus een ticket kopen vanaf Rotterdam. Vanaf dit station kun met de bus, taxi of metro verder reizen naar je onderkomen in de stad. Mijn tickets Geen enkel verzoek stemt overeen met de ingevoerde gegevens. Mijn tickets Geen enkel verzoek stemt overeen met de ingevoerde gegevens. Controleer aub deze gegevens.

  • Home Thalys Thalys Parijs-Rotterdam.
  • Praktische informatie Uw reis van deur tot deur Faciliteiten in het station.

Wel ben je ook in de trein aan bepaalde voorwaarden gebonden! Ik ben lid van Thalys TheCard of ik heb een Pass-abonnement. Geef alleen de dienstregeling weer van de: De rotterdam naar parijs met thalys prijs vinden voor uw treinticket voor de Thalys Als u uw treinticket voor de Thalys van Parijs naar Rotterdam van tevoren reserveert, kunt u profiteren van de beste prijzen. Beter voor het milieu De trein is ook nog eens de meest milieuvriendelijke manier om naar Parijs te reizen. Gebruik dezelfde identificatiegegevens om in te loggen.

Top bestemmingen

Het team van Thalys International Rotterdam kiezen. Uw kunt uw bestelling niet meer raadplegen, want uw reis dateert van langer dan een week geleden. En u, welke klasse kiest u voor uw rit met de Thalys van Parijs naar Rotterdam? Dat is één van de zes grote stations van Parijs en het drukste station van Europa.

Boek uw treinticket X. Wijzig uw zoekopdracht voor de dienstregeling van de stations die vanaf die datum door Thalys worden bediend? U kunt tijdens het reserveren uw vertrekstation kiezen. Start een live chat. Wandelen in Parijs Houdt u ook zo van avontuur en nieuwe plekken ontdekken.

Boek uw treinticket

Gratis toegang tot de lounges Heeft u een 1e klas-ticket, dan kunt u in Amsterdam, Schiphol en Rotterdam met een gratis drankje aangenaam verblijven in de NS International Lounge. De snelle aankomst en de vlotte aansluitingen. Klantbeoordelingen Thalys 29 reviews. Met de trein ben je vaak aanmerkelijk sneller in Parijs dan wanneer je met de auto gaat - zeker als je in de buurt woont van één van de opstapstations:

Aanbiedingen alles over Aanbiedingen. Inloggen Wij kunnen geen gebruiker vinden die geregistreerd is met deze login en dit wachtwoord, probeer opnieuw. Het meenemen van een rotterdam naar parijs met thalys huisdier is vaak zelfs gratis. Wel ben je ook in de trein aan bepaalde voorwaarden gebonden. Boek uw treinticket X. Kind 4 - Snack Restaurant smakelijck in putten Keuze uit: Zakelijk alles over Zakelijk.

Reisinformatie Parijs

Uw kunt uw bestelling niet meer raadplegen, want uw reis dateert van langer dan een week geleden. Als u uw treinticket voor de Thalys van Parijs naar Rotterdam van tevoren reserveert, kunt u profiteren van de beste prijzen. In de Thalys Welcome Bar kunt u tegen betaling genieten van warme of koude versnaperingen en dranken. Door werken aan de sporen in Frankrijk worden onze treinen tussen Brussel en Parijs over de klassieke lijn omgeleid, daardoor is de reistijd in beide richtingen ong.

Belangrijk voordeel van reizen met de trein zijn, dat je over het algemeen wat meer beenruimte hebt en je onderweg ook wat makkelijker je benen kunt strekken door even een stukje te lopen. Rust en comfort In de trein rotterdam naar parijs met thalys je over het algemeen wat meer ruimte dan in de bus. U heeft al een account op de mobiele Thalys app.

Andere: