Quiz vragen en antwoorden film

/ 04.03.2019 / Maciej

Welke serie is lichtelijk gebaseerd op de boeken van Kathie Reichs? Hoe heet de zus van Phineas in de animatieserie Phineas en Ferb Candace In welk jaar is de KRO opgericht?

Hoe heten de hoofdpersonages in de serie The King of Queens? The Matrix Reloaded NOS Langs de Lijn Jeroen van der Boom Hoe heet het restaurant waar Judeska uit de Dino-show werkt?

Welke serie speelt zich af in Wisteria Lane?

The Voice of Holland In welke maand worden de Oscars uitgereikt. In welk programma op MTV worden huizen en optrekjes van bekende Amerikanen bezichtigd.

Wat is de naam van de rechter uit het programma de rijdende rechter. Quizvragen, de leukste quiz vragen vind je hier links. Alice in Wonderland Door welk tv serie zijn Mary-Kate en Ashley Oslen bekend geworden.

Sinds welk jaar is Goede Tijden Slechte Tijden op tv te zien? Paul de Leeuw
  • Wie presenteerde sinds de spelshow Lotto Weekend Miljonairs?
  • Door welk tv serie zijn Mary-Kate en Ashley Oslen bekend geworden?

CategorieËn

In welke dierentuin werd de serie Zoop opgenomen? Hoe heet het meisje dat gevangen zat in de put bij de film The Ring?

Shouf Shouf Habibi Wie zong de titel song voor de film Titanic Celine Dion 5. Met wie vormt Rámon Verkoeijen een duo in het tv-programma Klusjesmannen?

  • Quizvragen, de leukste quiz vragen vind je hier © links. Wat is de titel van de derde film van The Lord of the Rings die in uitkwam?
  • Welke kleur heeft de teletubbie Tinky Winky? Hoe heet de Hoofdinspecteur in de tvserie C.

Wat was de eerste Nederlandse televisieomroep. The Simple Life Wie presenteert het programma Undercover in Nederland. Hoe heet de computer die Mieke veranderd in Mega Mindy. Van welk sprookje werd in een film met o.

Populaire Categorieën

Welke actrice speelt Eva van Dongen in de politieserie Flikken Maastricht? In welk land kwam Expeditie Robinson voor het eerst op tv Zweden Wat is de naam van de hond in de tv-serie Family Guy?

Hoe heet de zus van Phineas in de animatieserie Phineas en Ferb Candace Welke serie is lichtelijk gebaseerd op de boeken van Kathie Reichs. Hoeveel bezoekers moet een film naar de bioscoop trekken om de prijs Diamanten Film in de wacht te kunnen slepen. In welke film vind je de personages Will Turner en Elizabeth Swann.

Welke grote luxste hotel ter wereld is te winnen bij het Nederlands Film Festival. De gouden Loekie 2, quiz vragen en antwoorden film.

Hoe heet de computer die Mieke veranderd in Mega Mindy.

Wat is de naam van de derde bioscoopfilm van de serie Jackass? The Dark Knight De Gouden Beer Hoe heet de titelsong van de politieserie Baantjer?

  • Welke actrice speelde Patience Phillips en Catwoman in de film Catwoman?
  • Wat is de naam van het tweede deel uit The Matrix trilogie?
  • Wie bleek in en de zwarte stig in het programma Top Gear te zijn?
  • Wat was de allereerste Disneyfilm die langer dan een uur duurde?

Wat is de naam van de dochter van Fred en Wilma Flintstone. Nederlandse Publieke Omroep Alice in Wonderland Uit welk materiaal bestaat een Oscar Award voor The Lord of the Rings: Hoe wordt de mysterieuze coureur in het programma Top Gear genoemd.

Wat wordt bedoeld met in de tienersoap Beverly Hills.

The Return of the King 9. Wat is de naam van de dochter van Fred en Wilma Flintstone? In welk jaar was de eerste aflevering van het NOS Jeugdjournaal op de tv te zien?

John van den Heuvel Hoe heet de moeder van Homer Simpson in de tv-serie the Simpsons. Welke kleur heeft de teletubbie Tinky Winky.

Andere: