Haagse partij voor de eenheid

/ 05.03.2019 / Elvire

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van behaalde de partij één raadszetel in Den Haag. Gescheiden sporten De PvdE wil ook meer sport, jeugd- en ouderenzorg op islamitische grondslag. Je reageert onder je Twitter account.

De Amersfoortse motorclub Kali Mata Hindustan wil zondag 3 juni vreedzaam protesteren bij de tempel in de Mijtenstraat. Dat heeft de Raad van State besloten. Korans uitgedeeld in gemeenteraad. In januari maakte hij bekend dat hij zich  heeft bekeerd  tot de islam. Volgens een bericht in het AD voelt-ie zich niet meer veilig.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Hij is lijsttrekker van de islamitische Partij van de Eenheid. Van bijna alle Haagse partijen zijn  inmiddels de lijstrekkers bekend, haagse partij voor de eenheid. Afgelopen week bleek dat in de Schilderswijk en Transvaal groepjes radicale jongeren rondlopen om mensen op te roepen niet te gaan stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen, omdat het in strijd zou zijn met de islam.

Groep van Doorn en Partij van de Eenheid verder als n partij 12 september De Rotterdamse partij pleit voor haagse partij voor de eenheid, ongeacht seksuele voorkeur. Dertig procent van de respondenten met een Turkse of Marokkaanse achtergrond geeft aan vrijwel zeker te gaan stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen van In Zwijndrecht wordt niet begrepen hoe vooruitstrevend, multicultureel en tolerant de in naam islamitische Partij van de Eenheid is.

Ik maak me geen zorgen over het imago.
  • EenHeid Partij trekt zich terug uit verkiezingen na verbod op naam. Het is nog niet zeker of raadslid Khoulani terugkeert op de kandidatenlijst van de Partij van de Eenheid.
  • Hij wordt door het bestuur als kandidaat naar voren geschoven, zo maakte de Haagse islampartij zojuist via Twitter bekend.

Jonge, hoog opgeleide kandidaten

Klik hier voor Kort. Waarmee Van Doorn elke moslim elke bewegings- en ademruimte ontneemt en deze laat stikken. Later trok hij zijn steun aan de terroristische groepering in en bood hij zijn excuses aan in de gemeenteraad. PvdE-lijsttrekker Arnoud van Doorn in augustus bij de omstreden islamitische boekhandel van Fawaz in Transvaal.

Dat maakte hij zondagavond bekend op Twitter. Het stembureau draait op voor de proceskosten.

Partijleden moeten de voordracht nog wel goedkeuren. Tweet van Haagse partij voor de eenheid van Doorn Partij van de Eenheid1 juni Arnoud van Doorn lijsttrekker bij Tweede Kamerverkiezingen. Dat staat in het verkiezingsprogramma link dat donderdag is gepresenteerd. Den Haag moet behalve moslimscholen voor het voortgezet onderwijs ook meer zorg en sportfaciliteiten op islamitische grondslag krijgen.

Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Zijn partij presenteerde maandag de top 5 van de kieslijst.

Navigatiemenu

Gisteravond vlak voor de raadsvergadering deelde Van Doorn met zijn kornuiten korans uit aan alle volksvertegenwoordigers — inclusief de PVV — en het college. De raadsfractie van de ID nam de beslissing zelfstandig verder te gaan. In was Khoulani lijsttrekker. E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond.

Hij is nu nog raadslid. Op plek drie van de kieslijst staat Muhammed Arslan? Van Doorn Ik maak me geen zorgen over het imago! Hij is lijsttrekker van de islamitische Partij van de Eenheid.

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres.

Divers gezelschap

De partij kent een islamitische grondslag, maar noemt zichzelf geen moslimpartij. Arnoud van Doorn lijsttrekker bij Tweede Kamerverkiezingen. Sinds 13 december verschenen hier stukken over de plannen om het Armando Museum in landhuis Oud-Amelisweerd te huisvesten. In dezelfde maand liet de secretaris en beleidsmedewerker van de partij, Muhammet Yilmaz, weten dat hij twee jaar eerder uit het bestuur van de partij was gezet.

  • Islamitische partij wil gescheiden zwemmen invoeren.
  • Beide éénmansfracties zeggen op hoofdlijnen dezelfde visie en standpunten te hebben.
  • In Europa hebben vergelijkbare partijen het in ieder geval niet makkelijk.
  • De Partij van de Eenheid is mede opgericht door Abderrazak Khoulani.

In juli noemde Khoulani de Islam Democraten een rafawidpartij heidense partij die alwetende de Islam verwerpt en de partijleider een "opperrafidi". Van Doorn vreest niet voor het imago van de partij: Volgens de gemeente moeten publieke voorzieningen algemeen toegankelijk zijn. Haagse gemeenteraad boos op Arnoud van Doorn en ook: Delen Facebook E-mail Twitter, haagse partij voor de eenheid. Het wordt dringen op de islamitische vleugel van de Haagse politiek,  met inmiddels drie partijen  die strijden om de kiezer.

De Partij van de Eenheid is een Nederlandse islamitische politieke partij. In de Haagse gemeenteraad zetelen wel twee islamitische partijen. Haagse partij voor de eenheid je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Ongesubsidieerd, Ongecensureerd, Vrij, Heldhaftig,Barmhartig en Rechtvaardig 'Straat-Nieuws

Dat staat in het verkiezingsprogramma link dat donderdag is gepresenteerd. In een opvallende brief aan alle Marokkaanse criminelen is het perspectief islamitisch: In februari werd partijlid Arnoud van Doorn veroordeeld voor het lekken van geheime stukken, het verkopen van drugs aan minderjarigen en het bezit van een verboden alarmpistool.

Dat meldt lijsttrekker Arnoud van Doorn. We zijn juist meer verbreed. Liesbeth Hofman verving de zieke Arnoud van Doorn.

Andere: