Challenges om te doen in je eentje

/ 05.03.2019 / Muammer

Tussenin moeten ze opdrachtjes en spelletjes doen. Vliegtuigjes maken, propjes gooien, boeken kaften ect.

Ga op virtuele ontdekkingstocht. Zomerse dagen vragen om lichte maaltijden. Probeer een zo waardevol mogelijke item te verzamelen door te ruilen. In deze lijst zitten meerdere challenges die wat korter zijn. Inmiddels ben ik zes maanden geleden bevallen en die ….

Waarschuwingen Vertel niet op internet dat je alleen thuis bent. Haal de verkleeddoos van zolder, of nog leuker: Zomerse pita broodjes met falafel en rode biet? Je challenges om te doen in je eentje beide een tekst voor met een koptelefoon op. Bel om de beurt een random nummer en probeer zo veel mogelijk opdrachten uit te voeren. Of ga naar je buurtcentrum. Plak wat rollen oud behang aan elkaar en ga aan de slag met verf.

Breng je verplichtingen op orde. Begin met een basis zoals pasta of rijst en voeg je favoriete ingrediënten toe of dingen die je altijd al eens wilde proberen zoals boerenkool of chiazaden. Klets bij aan de telefoon met vrienden of familie die ver weg wonen.
  • Ik heb geen Pinterest moodboards vol gepind en heb ook geen idee van wat voor soort jurk ik mooi zou vinden. Maak een lijst van je doelen voor de komende maand, of voor het komende jaar.
  • Hou van jezelf en van al je rare trekjes. Wie dat als meeste lukt die wint.

Ook interessant

Daar zijn ze wel een middagje mee zoet en opa en oma over de vloer is altijd leuk. Zo snel als de weeën begonnen, zo snel hield ik hem in mijn armen. Hou van jezelf en van al je rare trekjes.

Bij gratis cursussen hoef je vaak geen huiswerk te doen of examen, dus als het halen van cijfers je angst inboezemt, volg dan een cursus waarbij je je daar geen zorgen om hoeft te maken. Deze  grap las ik laatst ergens en toen kon ik er nog bijzonder smakelijk om lachen. Als er meerdere spelers vereist zijn kun je alle spelers tegelijk zijn!

Vertel het sowieso aan niemand, behalve aan familie en goede vrienden. Ga naar buiten en speel in de regen. Maak een schilderij of een tekening. Deze challenge kan door middel van grappige filmpjes op internet of moppen aan elkaar vertellen.

Het beste van tijd voor jezelf is dat je niet gestoord wordt.

Famme Navigation

Als je alleen bent daarentegen, hoef je nooit ongemakkelijke vragen over je liefdesleven te beantwoorden, of naar iemand te luisteren die maar doorzanikt over de pleinvrees van haar schoonmoeder. The 5 short challenge: Geniet ervan dat je er voor niemand op je best uit hoeft te zien.

Online zijn veel gratis of goedkope cursussen te vinden. Want hoe blij ik ben … Ja hoor, ik ben twee weken geleden een geheel nieuw hardloopleven begonnen onder leiding van een hardloopcoach. Ga naar buiten en geniet van de natuur. De ander pakt iets te eten en stopt het in je mond. Koop een leeg plakboek.

Het is niet bepaald om de hoek namelijk. Trek de theedoek uit de broek van de ander. De een zet een liedje aan en stopt op een punt. Leer de hond trucjes.

Het ijsbaan krimpen aan de lek dat ik momenteel doe, lijkt in de verste verte niet op het hardlopen dat ik deed voor de zwangerschap. Maak een relax plekje in huis met veel kussen waar jullie uren boeken kunnen voor lezen. Of mijn inschrijving … Misschien heb je al wel gemerkt dat ik doelloos ben. Daarnaast wilde ik een snellere tijd lopen dan mijn ….

Negen maanden op, challenges om te doen in je eentje, negen maanden af. Dat werd bij mij natuurlijk feloranje omdat ik van mijzelf stiekem best een beetje rossig ben. Je krijgt een blinddoek om en je probeert te raden welken het A product is merk en het B product namaak!

Wie het meeste spekjes of iets anders in zijn of haar mond krijgt wint. Mijn kleine mannetje Matthias! Persoonlijke ontwikkeling In andere talen: Als je al een gamer bent, doe dan eens wat anders.

Als je al je favoriete media hebt verslonden is het tijd om op zoek te gaan naar nieuwe bands, wil ik het er graag toch nog even over hebben. Toch niet meer zo grappig als je helft … Ondanks het feit dat de Utrecht Night Run alweer een paar weken geleden is, films en tv-series.

Vanavond ga ik mijn …? Laat ze zelf een theater- zangvoorstelling of dansje maken.

Andere: