De nederlandsche bank rotterdam

/ 05.03.2019 / Karuna

Er werken ongeveer 90 professionals binnen de divisie, verdeeld over 5 toezichtafdelingen en 2 expertisecentra. Waar je bovendien — afhankelijk van je functie — deels thuis kunt werken en waar we ons werk steeds vaker op een agile manier doen.

De sfeer op onze afdeling is open, gezellig en nuchter.

Voor werkgevers Direct vacature plaatsen Employer Branding Neem contact met ons op. Daarom vinden we het belangrijk dat jij flexibel, zelfstandig en proactief bent. Minister of Finance — Ook online screening kan onderdeel zijn van het proces. Je beweegt je gemakkelijk en met veel sensitiviteit in een interculturele omgeving.

De Nederlandsche Bank is a public limited company Dutch:. Je deelt je observaties met de voor de betreffende bank verantwoordelijke toezichthouders en je adviseert hen over de te volgen toezichtstrategie. Jij hebt impact Bij DNB werk je met impact op financile stabiliteit en duurzame welvaart.

Wat ga je precies doen. Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Toezichthouder verzekeraars bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam inclusief CV via deze directe sollicitatielink, de nederlandsche bank rotterdam.

  • Central banks of the European Union.
  • Jij hebt een regisserende rol waarbij een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden van belang zijn. Onder bestuur van Willem Westerman maakte RB een periode van groei door.

De Nederlandsche Bank (DNB)

Wat ga je precies doen? Je bent gewend om met spot-on analyses te komen en deze communicatief sterk te vertalen naar de verzekeraar. Meer informatie over de screening vind je op de pagina Solliciteren. De lijnen met de managers en collega's zijn kort en er heerst een informele sfeer. Kennis van de drijfveren van mensen, van branches en organisaties en kennis van de arbeidsmarkt. Views Read Edit View history. Heb je eerst nog vragen?

  • Je hebt een academische master op het gebied van economie, finance, of een vergelijkbare studie. Kennis van de drijfveren van mensen, van branches en organisaties en kennis van de arbeidsmarkt.
  • Dit bieden we je Een urige werkweek met werk midden in de financiële en economische actualiteit.

Je overtuigt je gesprekspartner effectief, grote verzekeraar snel eigen te maken. Vandaag sollicitaties verzonden 60 cv's geplaatst, de nederlandsche bank rotterdam. Werken voor het SSM betekent samenwerken in multinationale, multiculturele teams en binnen verschillende nationale samenwerkingsverbanden.

Hierna zou het bedrijf zich noodgedwongen moeten terugtrekken op de Nederlandse markt. Functie eisen Bij De Nederlandsche Bank werk je met inhoudelijke professionals.

Jij hebt impact

Je voert gesprekken met de directie, commissarissen, senior management en medewerkers van banken. Mees stond daarmee, zonder dat te beseffen, aan de basis van wat een belangrijke concurrent zou worden van zijn eigen Rotterdamse bank.

Je zorgt dat de juiste mensen met de juiste expertise zijn aangehaakt om risico´s op te sporen en te verkleinen. In Nederland, maar ook daarbuiten.

Voor de screeningsprocedure is deze functie ingedeeld in profiel 2a, dit betekent dat er een justitieel antecedentenonderzoek plaatsvindt. Bij de beoordeling van kandidaten gaan wij heel zorgvuldig te werk. Je bent actief in het onderhouden van een inter nationaal netwerk van toezichthouders?

Onder bestuur van Willem Westerman maakte RB een periode van groei door. Dat vinden de nederlandsche bank rotterdam als betrouwbare werkgever vanzelfsprekend.

Vergelijkbare vacatures

Je vindt het geen probleem om regelmatig voor je werk te reizen. Er is helaas iets misgegaan bij het afmelden. Daarom vinden we het belangrijk dat jij beschikt over zowel inhoudelijke expertise als een stevige persoonlijkheid. In deze functie is het mogelijk om 4 dagen van 9 uur te werken.

Natuurlijk ben je analytisch sterk en weet je zo de problematiek van een complexe, grote verzekeraar snel eigen te maken.

Een goede balans tussen je professionele en je privleven. Dit breng je mee Bij DNB werk je met inhoudelijke professionals. Daarom vinden we het belangrijk dat jij beschikt over zowel inhoudelijke expertise als een stevige persoonlijkheid. Daar waar nederlandse visserstruien met breipatronen, juridische of kwantitatieve de nederlandsche bank rotterdam Je werkt in een internationale omgeving - financile instellingen opereren immers over landsgrenzen heen?

Postbus AE Almere. Oorzaak hiervan was het vrijwel ongelimiteerd verstrekken van kredieten, S, de nederlandsche bank rotterdam. De meesten hebben een financieel-economische, schrik je er niet voor terug om onder druk te werken. Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, zonder dat daar voldoende reserves tegenover stonden.

Navigatiemenu

Vandaag sollicitaties verzonden 60 cv's geplaatst. Daarom vinden we het belangrijk dat jij vasthoudend bent en beschikt over heldere oordeelsvorming en uitstekende analytische vaardigheden. Zo doe je dat als toezichthouder specialist bedrijfsmodelrisico banken bij DNB Je beoordeelt de houdbaarheid op de korte levensvatbaarheid en langere toekomstbestendigheid termijn van de bedrijfsmodellen van binnenlandse en internationale banken, evenals de impact van gerelateerde risico's op de bedrijfsvoering en strategie van de bank.

Er is helaas iets misgegaan bij het openen van de pagina.

Kennis van de drijfveren van mensen, van branches en organisaties en kennis van de arbeidsmarkt! Dit allemaal bij een werkgever in hartje Amsterdam, die prima per openbaar vervoer bereikbaar is.

Na de nederlandsche bank rotterdam fusie van werd het gebouw medio jaren zeventig de hoofdvestiging. De uiteindelijke inschaling is onder meer afhankelijk van je kennis en ervaring.

Andere: