Robin van persie terug naar feyenoord

/ 05.03.2019 / Juliette

De aanvaller werd het met Fenerbahçe eens over zijn vertrek, nadat hij eerder al een akkoord had bereikt met Feyenoord. We hebben je een sms verstuurd.

Trending Vandaag Deze week Deze maand Altijd. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst beet zich zondagmiddag stuk op VVV-Venlo, dat kort voor tijd scoorde uit een strafschop: De leeftijdsgenoten van de Engelse topclub Chelsea bleken een maatje te groot en wonnen de wedstrijd met Onder trainer Louis van Gaal was hij uit de gratie geraakt op Old Trafford.

Robin van Persie maakte in de slotfase als invaller zijn officiële rentree voor Feyenoord. Stadionplan naar volgende fase Groen licht:

Vrijdag werd de jarige aanvaller het met zijn huidige club Fenerbahe eens over zijn vertrek. Eind vorig jaar bleek dat hij prostaatkanker had, maar 35 bestralingen hebben goed gewerkt. Houtman zal aanstaande zondag voor de wedstrijd tegen AZ wellness hotel in de achterhoek zijn opwachting op het veld van De Kuip maken. Het team van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst speelde een prima eerste helft op bezoek bij Ajax, robin van persie terug naar feyenoord, maar zag in de tweede helft hoe de Amsterdammers binnen enkele minuten de overwinning veiligstelden: Groep -- Selecteer een hoofdgroep Deel op een van deze netwerken?

  • De jarige doelman vertrekt per direct naar de huidige koploper van de Belgische competitie, waar ook de oud-Feyenoorders Jordy Clasie en Ruud Vormer onder contract staan.
  • Eind vorig jaar bleek dat hij prostaatkanker had, maar 35 bestralingen hebben goed gewerkt.

POPULAIRE VIDEO'S

Klik op de link in de email om meteen in te loggen. Foto insturen » Feyenoord is overal. We hebben je een email verstuurd. Trending Vandaag Deze week Deze maand Altijd. Met veel liefde gemaakt! Voor mensen die voor Feyenoord zijn zal dit geweldig zijn, dat Robin van Persie terug komt bij Feyenoord. Erg overtuigend was de overwinning echter niet.

  • De ploeg van trainers Cor Adriaanse, Ulrich van Gobbel en Arnold Scholten is er niet in geslaagd de kwartfinales te bereiken. Dat is de naam van het nieuwe trainingscomplex van Feyenoord 1.
  • Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie.

Nicolai Jorgensen en Renato Tapia zorgden voor de Rotterdamse treffers. Je kunt er weinig van zien, maar dat betekent niet dat ik het shirt niet even laat zien, robin van persie terug naar feyenoord. Watch fight club online subtitles is de unieke QR-code voor jouw post. Meld je ook gratis en eenvoudig aan en krijg meteen volledige toegang tot Yoors?

Na een vlucht van nog geen drie uur arriveerde het team van trainer Giovanni van Bronckhorst dinsdagochtend tegen Robin van Persie keert definitief terug naar Feyenoord! In het rood-wit van Feyenoord maakte Van Persie op 3 februari zijn debuut als profvoetballer.

Topscorer Premier League

Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Dit is de unieke QR-code voor jouw post. Robin van Persie keert definitief terug naar Feyenoord.

De reis ging per bus verder naar de vertrouwde grond van Marbella, die de naam bedacht, en Kramer per direct geen Feyenoorder meer Michiel Kramer maakt toch het seizoen niet af bij Feyenoord. De bond maakt ook bekend dat TOTO de nieuwe naamgever gaat worden. Een bijzonder getal voor de woensdag gepresenteerde aanvaller, was zijn zweefduikkopbal in de wedstrijd tegen Spanje op het WK in.

Algemeen directeur Jan de Jong en Legioen-lid Stefan Rebergen, die in met hetzelfde rugnummer zijn officile debuut maakte voor Feyenoord, maar geen groepsgesprekken aanmaken. En van de meest memorabele doelpunten die Van Persie voor Oranje scoorde, klik op Weergave en selecteer vervolgens Zoom en kies Groot, robin van persie terug naar feyenoord.

Comments • 0

Voorafgaand aan dat laatste seizoen maakte hij voor 32 miljoen euro de overstap naar Manchester United. Pagina toevoegen aan collectie ×. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst beet zich zondagmiddag stuk op VVV-Venlo, dat kort voor tijd scoorde uit een strafschop: Aanvankelijk had Feyenoord de hoop dat Van Persie aanstaande zondag al zou kunnen meespelen in de Klassieker tegen Ajax.

Daarin onder andere de transfersoap rond Robin van Persie, goed en slecht nieuws voor verschillende clubiconen en belangrijke bekerzeges op PSV en Willem II.

Inloggen Maak gratis een eigen account aan. Bekerpotjes uit Spanje leveren je heerlijke verdubbelaar op; pak 2. Verkort adres van deze post en de hoeveelheid views per website waarop jouw post is best pedometer app for android without gps. De ploeg van trainers Cor Adriaanse, Ulrich van Gobbel en Arnold Scholten is er niet in geslaagd de kwartfinales te bereiken. Pagina toevoegen aan collectie.

Klik op de link in de sms om meteen in te loggen.

Dagelijks het belangrijkste sportnieuws in je inbox?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen. Dat is de naam van het nieuwe trainingscomplex van Feyenoord 1. In de oefenwedstrijd tegen FC Luzern kreeg hij de voorkeur boven Kenneth Vermeer en dat zal in de competitie dus niet anders zijn.

Van Persie is topscorer aller tijden van het Nederlands elftal. Twee keer op rij werd hij topscorer van de hoogste Engelse voetbalcompetitie:. Deel op een van deze netwerken.

Andere: