San francisco los angeles afstand

/ 04.03.2019 / Mascha

Deze weg ligt in de heuvels van Los Angeles, waardoor je onderweg een mooi uitzicht over de stad hebt. Op een kwartiertje rijden van Santa Cruz vind je het kleine dorpje Capitola.

Alvast een hele fijne reis gewenst! Bovenstaande route reden we eind mei Mocht je de tijd hebben dan is Santa Cruz een leuke plek om één of meerdere dagen te overnachten. Helaas was een groot deel van Highway 1 toen afgesloten, waardoor we een aantal mooie plekken, zoals Pfeiffer Beach, Big Sur en de McWay Falls, moesten overslaan.

Hurricane Point is het laatste stuk van Highway 1 wat we nog konden bereiken vanuit deze kant. De zeeolifanten zijn hier vrijwel het hele jaar, maar de beste maanden om de Elephant Seal Rookery te bezoeken zijn januari, april en oktober, omdat er dan de meeste zeeolifanten naar dit gebied trekken.

De volgende ochtend reden we naar Carmel-by-the-Sea. Kijk mee naar mijn 15 favoriete plekken op weg van San Francisco naar Los Angeles. Vanuit Malibu is het nog een klein uurtje rijden naar de Mulholland Drive. Vanuit Morro Bay reden we de volgende ochtend naar Pismo Beach. Wil je ook graag een rondreis maken door Zuidwest-Amerika.

Reageer Bert Coenaerts 9 januari op

Wil je meer lezen over Los Angeles? Na ons bezoek aan de brug reden we daarom terug naar Monterey, om vanuit hier via het binnenland naar de rest van Highway 1 te rijden. In de haven zelf zul je veel otters zien zwemmen. Reageer Merve 30 augustus op Daar doen we komende weken ons voordeel mee.

  • Heel handig bij het plannen van onze rondrit door het Zuidwesten: Reageer Saskia 10 januari op
  • Reageer Edith 21 juli op Weet jij of de route al weer geheel te rijden is?

Ik vond Santa Barbara een erg leuke stad en ik was vooral fan van de hoge palmbomen langs de weg. Naast de geweldige natuur in Point Lobos is het ook een perfecte plek om dieren te spotten, san francisco los angeles afstand, april en oktober, dat hij hem solde commen onderwinden ende soel dije kat dije bel anbinden Mnl!

Dit leuke stadje ligt vlakbij Monterey. Aan deze route wonen overigens ook gewoon mensen. Waar kunnen we dat vinden. Je moet hiervoor wel vooraf tickets reserveren.

Mijn opties voor routes

Dankjewel voor het delen! Vanuit Malibu is het nog een klein uurtje rijden naar de Mulholland Drive. Normaal gesproken mag je ook op de stranden in de verschillende baaien komen, maar omdat het broedseizoen was voor de zeehonden waren de stranden tijdens ons bezoek tijdelijk gesloten.

Reageer Saskia 6 augustus op Fijn om te horen dat je iets aan onze tips hebt. Reageer Saskia 31 juli op Hi Saskia, 20 augustus gaan wij van SF naar LA via de highway 1 en we hebben heel veel tips en trics van jullie san francisco los angeles afstand gehaald. Bij elke marker is een kleine parkeerplaats en een bord met uitleg over de plek. Ik ben zelf in de tussentijd helaas niet meer in Amerika geweest, san francisco los angeles afstand, maar ik geloof dat er inmiddels wel al een groot deel van de highway weer open is?

Fijn dat je iets aan onze tips hebt.

San Francisco

Jammer, er is zoveel moois! Mocht je de tijd hebben dan is Santa Cruz een leuke plek om één of meerdere dagen te overnachten. Op de eerste dagen reden we van San Francisco tot Monterey. Dank je wek dat je het wil delen.

Ook het mooie Carmel Beach is de moeite waard. Reageer Bert Coenaerts 9 januari op Reageer Edith 21 juli op Ben san francisco los angeles afstand benieuwd naar de precieze route en accommodaties van onze rondreis door Amerika.

Reageer Saskia 22 juli op Het meisje in de rode jas samenvatting bedankt voor de interessante tips trouwens. Een ritje op de 17 Mile Drive kost je 10 dollar per auto. Precies op tijd deze blog gelezen.

Onderstaande stops zijn allemaal te bezoeken op weg van San Francisco naar Los Angeles.

#1 Shark Fin Cove

Erg bedankt voor de interessante tips trouwens! Voor dit bedrag kun je de hele dag alle State Parks in Californië bezoeken. Dank je wek dat je het wil delen. Hier is een parkeerplaats gemaakt met een groot uitzichtpunt.

Wat goed om te horen dat Highway 1 weer open is. Ook het mooie Carmel Beach is de moeite waard. Ik vond Santa Barbara een erg leuke stad en ik was vooral fan van de hoge palmbomen langs de weg.

Andere: