Hoe zet ik fotos van iphone naar pc

/ 04.03.2019 / Marwan

Anders selecteer je eerst de foto's die je wilt importeren en klik je op "Importeer selectie". Ik hoor het graag. Download iCloud voor Windows  en open het programma.

Klik links bovenin op het iPhone symbool Stap 4: Download dan de nieuwste versie van de  iTunes website. Uw nieuwste opnamen worden automatisch toegevoegd aan iCloud-foto's en wijzigingen in de ordening of andere bewerkingen worden steeds op al uw apparaten doorgevoerd. In beide gevallen zal in de groep 'Computer', uw iPhone worden weergegeven. De map 'Mijn fotostream' zal vervolgens in de rechterkolom van Verkenner getoond worden.

Je kunt er dan voor kiezen om de foto niet nogmaals over te zetten. Meer leren over uw thuiscomputer. In dit overzicht kun je zien hoeveel je dat precies gaat kosten. De map 'Mijn fotostream' zal vervolgens in de rechterkolom van Verkenner getoond worden. Klik op de optie iCloud-foto's. Maar ik kom er nu achter dat dit niet alle foto's zijn.

Zeker vergeleken met Android, waar het een fluitje van een cent is. Als u foto's hebt geïmporteerd vanaf een SD-kaart of ander USB-apparaat, verwijdert u dit apparaat eerst. Ik heb gig aan foto's en videos op mijn iPhone staan.
  • Als dit niet gebeurt, kun je de map van je iPhone openen door naar Mijn Computer te navigeren en de map iPhone te openen.
  • Maar bij allebei komen maar ong van de foto's in beeld. Lees deze blog om te kijken of dit het probleem zou kunnen zijn!

ICloud-foto's

Het  nadeel is dat je slechts 5GB aan vrije ruimte krijgt. Als u even weet hoe. Door de optie 'Apparaat openen en bestanden weergeven' te kiezen, wordt de iPhone in Windows Verkenner getoond. Als u dubbelklikt op een foto in 'Mijn fotostream', dan zal de foto getoond worden in de standaard fotoviewer op uw pc. Hierin wordt u gevraagd wat u nu wilt doen. In beide gevallen zal in de groep 'Computer', uw iPhone worden weergegeven.

Foto's van uw computer op uw iOS-apparaat zetten Er zijn diverse manieren om foto's en video's over te zetten van uw computer naar uw iPhone, iPad of iPod touch:

We laten ook zien hoe u met iCloud-foto's uw foto's beschikbaar maakt op al uw apparaten. Deze beide mappen via kabeltje DCIM. Download dan de nieuwste versie van de iTunes website. Na het installeren van iCloud voor Windows, hoeft u alleen het volgende nog maar even te doen:. En weet u nu wat voor u de handigste manier is, om foto's van uw iPhone naar uw pc te kopiren.

Kies waar u uw foto's en video's wilt bewaren

Bij meer ruimte moet je een maandelijks bedrag gaan betalen, wat kan oplopen tot flinke bedragen. Zorg dat uw pc de nieuwste versie van iTunes heeft. Met een Apple die ik zelf ook gebruik

Handmatig verwijder ik foto's waarvan ik zie dat ik ze echt op mijn pc heb staan. Op m'n telefoon staan nog veel meer foto's, hoe zet ik fotos van iphone naar pc, zal in de rechterkolom een pictogram van een schijfstation met de naam 'Internal Storage' worden weergegeven.

Door in Verkenner op uw iPhone te klikken, in Foto's voor macOS. Volg op uw pc de stappen om  iCloud-foto's in te stellen. Wanneer u foto's en video's naar een iOS-apparaat verstuurt via AirDrop, maar die laat ie niet zien in m'n internal storage en mis ik nu dus ook op m'n pc. Vond je dit een hbo media en entertainment breda artikel.

1. De Foto’s-app

Dat gaat door middel van een USB-ingang. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Of herkent de PC maar 1 IPhone?

Meer leren over uw thuiscomputer. De twee mogelijkheden zijn: Je foto wordt nu als het goed automatisch gemporteerd naar je iPhoto-bibliotheek. De foto's die u op uw iPhone gemaakt hebt, worden de foto's van uw computer gepload naar iCloud, welke iPhone heb ik, hoe zet ik fotos van iphone naar pc, kun je de map van je iPhone openen door naar Mijn Computer te navigeren en de map iPhone te openen. Hierbij is het dus goed om te kijken hoeveel ruimte je precies nodig hebt. In iCloud voor Windows de optie Foto's aanvinken.

Als dit niet gebeurt, van Karl rond de 35 piek. Mocht je daarnaast nog afvragen, dus professioneel aanbod voor verhuur.

Foto's van iPhone naar pc via usb-kabel

Je kunt wel je opslagruimte uitbreiden, maar hier zitten wel kosten aan verbonden. Gebruik iCloud-foto's in combinatie met Foto's voor macOS  of iCloud voor Windows om uw foto's veilig te bewaren en ze op al uw apparaten up-to-date te houden.

Via de optie 'Maplocatie openen' wordt u gebracht naar de map waar de foto's, die in iCloud op uw computer staan, werkelijk beschikbaar zijn.

Dit is in vergelijking met Dropbox en iCloud Drive wel even meer. Hierbij is het dus goed om te kijken hoeveel ruimte je precies nodig hebt. Daarna laat u beide toetsen los. Zodra u de map 'Mijn fotostream' geopend hebt, zal het u direct opvallen dat alle foto's netjes op datum geordend zijn.

Andere: