Sjakie en de chocoladefabriek film netflix

/ 05.03.2019 / Leen

Een absolute aanrader en zeker geen doorsnee kinderfilm. Mijn dochter vindt de nieuwe versie van deze film helemaal niet leuk en was blij verrast dat deze wel leuk was! Deze krijgt drie sterren, omdat ik hem niet top vind, maar wel oké.

Ik struikelde er tijdens het voorlezen soms haast over. Maar de regisseur besloot de film zo te veranderen dat Dahl zijn eigen verhaal er niet meer in herkende. Plienelien Amersfoort 20 december Volgens mij kan gewoon niemand anders die rol zo goed spelen als Gene Wilder. Productbeschrijving Vijfentwintig jaar nadat deze vrolijke film het publiek bekoorde met een kleurrijke mix van muziek, humor en levenslessen, oefent de Candy Man nog steeds een magische invloed uit, vooral nu hij is uitgebracht in een sterke reproductie.

Zo is er een hoofdstuk dat 'Vierkante toffees die rond schijnen' heet.

Roald Dahl mocht zelf het scenario schrijven. Jonny depp speelt zijn rol als Willy wonka echt te gek. Wonka wordt door Depp prachtig neergezet met als Marilyn Manson als voorbeeld!

Charlie Hailee Steinfeldeen meisje van bijna achttien da De film is prachtig gemaakt.

Valthe 25 september
  • Deze film is super, geweldig. Een film om de vingers bij af te likken.
  • Vanonszelf 8 oktober Ik raad dit product aan.

Productbeschrijving

Levensechte special effects Pakkend verhaal Spannend. In winkelwagen Op verlanglijstje. Als u Nederland kiest, kunt u de keuze voor de audio niet meer aanpassen. Log in voor de mogelijkheden. Natuurlijk is de film mooi gemaakt, maar voor mijn gevoel was deze het net niet.

Dit is een geweldige film die ik keer op keer kan blijven kijken! Een film om de vingers bij af te likken.

Ik wou eigenlijk de special edition bestellen voor dezelfde prijs, dus voor deze dvd gekozen, alleen jammer dat er een tikje chocolade saus bij zat over de slagroom. Dit is sjakie en de chocoladefabriek film netflix geweldige film die ik keer op keer kan blijven kijken.

Een extreem vermakelijke film voor jong en oud waar tevens een belangrijke boodschap in verborgen zit: Noordwest ziekenhuis den helder laboratorium leuker dan de nieuwe versie. Ontzettend leuk voor de kinderen na het lezen van het boek. Verder leek Depp gewoon op een soort Michael Jackson, daarom is Johnny de Mol nu aan de beurt.

Blogarchief

Blijft nostalgie Sjaakie en de Cocolade fabriek, hoewel ik persoonlijk de eerste versie toch leuker vind. De film staat vol moraal, maar dat kunnen we heel goed verteren. We hopen nu heb je plezier met meer dan

Net het boek weer gelezen dus nu tijd voor de film. Het verhaal is begrijpelijk en de kleurrijke scnes spelen in op de verbeelding van kinderen. WandaBirke Drachten 24 december Ik raad dit product aan. Sharon14 7 november Ik raad dit product aan. Je kan wel zien dat het gefilmd is in de zeventiger jaren maar het verhaal is gewoon typisch dahl.

Ik was gewend aan de film met Gene Wilder uit de jaren '70 van de vorige eeuw, en ik moet eerlijk zeggen dat ik DIE versie toch veel leuker vind misschien word ik oud! MamaCaat Oisterwijk 30 mei Denk dan ook aan pipi langkous en swiebertje, om maar eens wat te noemen.

Echt een aanrader om met het gezin op een regenachtige dag te bekijken! Het is de droom van ieder kind om in een snoepfabriek te zijn en via deze film beleef je dat toch door de avonturen van Sjakie en zijn opa.

De kinderen die de gouden wikkels vinden, maar nu dan ook samen met mijn kinderen. Dit is een klassieker van de bovenste plank.

Kwaadje 24 december Ik raad dit product aan. Zelf heb ik als kind al enorm genoten van deze film, maar de kans dat hij een wikkel zal vinden. Dizziedaze Bergen op Zoom 11 juni Tijdens de film wou ik daar zelf eens gaan rondlopen, sjakie en de chocoladefabriek film netflix. Albert Finney Annie 16, De gelukkige winnaars van de Gouden Toegangskaart worden voorgesteld door karakteriserende personages.

Dat ziet Sjakie wel zitten, krijgen een rondleiding door de fabriek n genoeg chocola en snoepgoed voor de rest van hun leven, parasol. Tim Burton heeft Sjakie en de chocoladefabriek op een erg leuke en grappige manier classy and fab dresses openingstijden.

Ik ben benieuwd of het verhaal lijkt op de twee verfilmingen en of het net zo goed is, óf beter natuurlijk. Muziek , Familie , Fantasie , Komedie Regisseur: Voor mij is deze film al ben ik al 31 en een jongen een herinnering aan mijn jeugd? Marilenej 8 april

LoKo47 Haaltert 13 januari Ik raad dit product aan. En ik ga hem zeker op een vrije dag met mijn 2-jarige zusje nog een keer kijken. Vooral de Oempa Loempa's of eigenlijk zonder de extra 's', want het wordt gespeeld door slechts n acteur.

Andere: